Gülüş Tasarımı

gülüş tasarımı

Gülüş tasarımı her hasta ve her ihtiyaç için değişen, temel amacı kişinin diş sağlığını ve estetiğini bozan tüm problemlerin ortadan kaldırılmasını amaçlayan bir estetik diş hekimliği tedavisidir. Daha güzel, simetrik, doğal ve sağlıklı bir gülüş için son derece estetik materyaller ve dijital ortamlarda kişiye özel hazırlanan rehberler kullanılarak yapılan yeni nesil bir tedavidir.

Nasıl Yapıyoruz?

Bu tedavi çerçevesinde hastaların diş eti hastalıkları tedavi edilir, diş eti formları ve diş eti renkleri düzenlenir. Dişlerdeki şekil bozuklukları, çapraşıklıklar, dişler arasındaki boşluklar, dişlerin üzerindeki fazla beyaz ya da sarı-kahverengi lekeler düzeltilir ve çok doğal, beyaz renkler verilir. Dişlerin normalden büyük ya da küçük olması problemleri çözülür. Dudaklardaki gülümsemeyi bozan asimetriler tedavi edilir. Gereken durumlarda Bichectomy adı verilen yanak yağları alma işlemleri yapılır.

Tedavi Süreci

Tedavi süreci her hasta için değişiklik göstermekle birlikte ortalama 10-15 gün gibi bir sürede hastalarımızı yeni gülüşleriyle buluşturmaktayız.

Tedavi kapsamında yapılabilecek işlemlerden bazıları şu şekildedir:

Randevu Talebi

Tüm Tedaviler