Hareketli Diş Protezleri

diş protezi

Sevdiğiniz yemeği tekrar keyifle yiyebilmek ve gülümsemenizi geri kazanmak ister misiniz?

Günümüz teknolojisi ile protezler hiç olmadığı kadar rahat ve doğal görünümlüdür. Birden fazla diş kaybı için ekonomik ve cerrahi işlem gerektirmeyen bir tedavidir. Ayrıca protezler dudaklarınıza ve yüzünüze destek sağlarlar.

Nasıl Yapıyoruz?

Protezler, ten rengi bir taban üzerine oturtulmuş, gerektiğinde ağza takılabilen ve gerektiğinde çıkarılabilen yapay dişlerdir. Ayrıca diş implantları ile birleştirildiğinde ağızda güvenli bir şekilde tutulabilirler. Her iki durumda da protezlerin kolayca takılıp çıkarılabileceğinden ve bakımının kolay olduğundan emin olabilirsiniz.

Tedavi Süreci

Diş hekimlerimiz size özel bir kapanış oluşturmak için önce ağzınızın ölçümlerini ve diş ölçülerini alacaktır. Bunu, protez kullanımının rahat olmasını sağlamak için bir takma diş uygulaması izleyecektir. Laboratuvarda yeni protezler oluşturulduktan sonra ağza takılmaya hazır olacaklardır. Bu işlemler birkaç ziyaretten sonra tamamlanır.

Yeni takma dişlerinizle çiğnemeye ve yemeye alışmanız birkaç gün sürebilir. Endişelenmeyin, bu süreç tamamen normaldir.

Ağzınızda protez varken sıcaklığı ve dokuları algılamaya alışana kadar yapışkan, sıcak ve sert yiyeceklerden kaçının. Bunun yerine ılık ve yumuşak yiyecekler tüketin. Protezlerinizi kullanarak her lokmada güven kazanacak ve yeniden farklı yiyeceklerin tadını çıkarmaya başlayacaksınız.

Randevu Talebi

Tüm Tedaviler