Diş İmplantları

Eksik dişleriniz nedeniyle çiğnemede zorluk mu yaşıyorsunuz? Ya da takma dişlerinizin yerinden kaymasından bıktınız mı? Dental implantlarla kalıcı bir çözüm bulabilir ve tekrar eskisi gibi rahatça gülebilirsiniz. Gelişen teknolojiyle birlikte diş implantları eksik dişler için en kalıcı, estetik ve konforlu çözümlerden biri haline gelmiştir.

Nasıl Yapıyoruz?

Diş implantları, kaybedilen dişlerden kaynaklanan boşlukları kalıcı olarak doldurur. Ayrıca diğer dişleri korur, kaplama ya da diğer protez seçeneklerindeki gibi çevre dişlerde aşındırma yapmaz ve diğer dişlerde oluşabilecek baskıyı önlerler. Kemik kaybını azaltırlar ve kısmi protezlerin ağzınıza sabitlenmesine yardımcı olabilirler. Dayanıklıdırlar ve tıpkı doğal dişlerinizle olduğu gibi görünmeniz ve hissetmeniz için üretilmişlerdir.

Tedavi Süreci

Dental implantlar, bir dizi küçük operasyonla çene kemiğinize yerleştirilen biyouyumlu titanyumdan üretilirler. İmplant kemiğe yerleştirildikten sonra çevre dokular ve kemik uygunsa 2 hafta içinde tedavinizin ilk aşaması bitebilir. Daha sonra implantın üst yapısında porselen kron oluşturulacak ve yepyeni dişlerinizle gülmeye hazır olacaksınız.

Randevu Talebi

Tüm Tedaviler