Diş Beyazlatma

diş beyazlatma

Kendinizden emin bir gülümsemeye sahip olmak için pek çok neden var. İş arkadaşlarınızı işyerinde selamlamak, sevdiklerinizle fotoğraf çektirmek ve bir odaya girdiğinizde harika bir ilk izlenim bırakmak gibi. Güzel bir gülümsemeden daha etkili ne olabilir? Tabi ki parlak ve sağlıklı görünen bir gülümseme! Diş beyazlatma size ekstra ışıltı ve özgüven artışı sağlayabilir.

Nasıl Yapıyoruz?

Çay, kahve, sigara gibi yaşam tarzı seçimleri nedeniyle dişlerimiz renklenir. Dişler ayrıca yaşlılıkla kararır veya sararır. Diş yarı geçirgen olduğundan diş beyazlatmada lekeleri daha az konsantre renklere ayırmak için karbamid peroksit ve hidrojen peroksit gibi güvenli kimyasallar kullanırız.

Sizlere iki beyazlatma yöntemi sunuyoruz: Diş hekimimiz tarafından yapılan klinik beyazlatma prosedürü veya kendi evinizin rahatlığında tamamlamanız için eve götürübileceğiniz beyazlatma kiti.

Tedavi Süreci

Diş hekimlerimiz beslenme ve yaşam tarzı alışkanlıklarınızı anlamak, diş beyazlatma hedeflerinizi öğrenmek ve diş beyazlatma işlemleri için dişlerinizin ve diş etlerinizin sağlıklı olduğundan emin olmak için gerekli muayeneyi yapacaktır.

Diş çürümesi veya diş eti hastalığı gibi mevcut diş problemleri diş beyazlatma tedavilerinin sonuçlarını etkileyebilir. Diş beyazlatma tedavisi ayrıca eski dolguların veya kuronların daha koyu görünmesine neden olabilir. Bu tür diş sorunlarının diş beyazlatma işlemine başlamadan önce çözüme kavuşturulması gerekir.

Daha sonra size dişlerinizi klinik şartlarında beyazlatma, eve beyazlatma seti götürme seçenekleri sunulacaktır. Sizin için doğru tedaviyi bulmak için bizimle iletişime geçin.

Randevu Talebi

Tüm Tedaviler