Dental Turizm

Türkiye ılıman iklim koşulları, doğal güzellikleri ve zengin kültürel mirası sayesinde yılda 50 milyondan fazla ziyaretçiyi ağırlayan, dünyanın önde gelen turizm destinasyonlarından biridir. Bu ziyaretçilerden 1 milyona yakını ise gelişmiş sağlık sistemi, uygun maliyet, seyahat ve konaklama imkanları gibi sebeplerle Türkiye’de sağlık hizmeti almaktadır.

Kliniğimiz, Sağlık Bakanlığı tarafından verilen Sağlık Turizmi Yetki Belgesi‘ne sahiptir. İhtiyaç duyduğunuz diş tedavisi ile ilgili Türkiye’ye seyahat, ulaşım, konaklama, tedavi, tedavi sonrası kontrol, ülkenize dönüş aşamaları ilgili personelimiz ve çözüm ortaklarımız ile birlikte planlanır ve onayınıza sunulur.

antalya dentistry

Antalya'yı Keşfedin

Kliniğimiz Türkiye’nin en popüler tatil destinasyonu olan Antalya şehrinde bulunmaktadır. Yılda yaklaşık 15 milyon ziyaretçiyi ağırlayan Antalya, 2.5 milyon nüfusuyla Türkiye’nin en büyük 5. şehridir.

Uluslararası Hastalar İçin 5 Adımda Tedavi

1. Adım

Bize Ulaşın

Kliniğimize sayfanın altında bulunan formu doldurarak, WhatsApp mesajı veya e-posta göndererek ulaşın. Şikayetlerinizi, almak istediğiniz diş tedavisini ve beklentilerinizi anlatın. Mevcutsa kendi ülkenizde yaptırdığınız son tetkiklerinizi veya raporlarınızı da bizimle paylaşabilirsiniz. Bize ulaştıktan sonra durumunuzu değerlendirerek sizinle ücretsiz ön görüşme gerçekleştirelim.

2. Adım

Tedavinizi ve Seyahatinizi Planlayalım

Doktorlarımızla size en uygun diş tedavi planını hazırlayalım ve onayınıza sunalım. Onayınız sonrası ekibimiz ve çözüm ortaklarımız vize işlemleri, seyahat ve konaklama seçenekleri, ulaşım, vb. prosedürlerle ilgili ihtiyaç duyacağınız danışmanlık hizmetini size sunacaklardır.

3. Adım

Tedavinizi Gerçekleştirelim

Hazırladığımız plana uygun bir şekilde uzman doktorlarımız ve tecrübeli ekibimiz ile modern ve hijyenik bir ortamda tedavinizi gerçekleştirelim.

4. Adım

Son Kontrollerinizi Yapalım

Tedaviniz tamamlandıktan sonra ülkenize dönmeden önce tedavinin başarıyla sonuçlandığından emin olmak için son kontrollerinizi yapalım.

5. Adım

Temasta Kalalım

Ülkenize döndükten sonra gerçekleştireceğimiz çevrimiçi görüşmelerle ağız ve diş sağlığınızla ilgili durum değerlendirmesi yaparak her şeyin yolunda olduğundan emin olalım.

Daha detaylı bilgilendirmeye mi ihtiyacınız var?

Sıkça Sorulan Sorular

  1. Türkiye’de yaptıracağınız diş tedavinizin maliyeti bulunduğunuz ülkede yaptıracağınızdan çok daha düşük olabilir.
  2. Türkiye, Avrupa ve Asya kıtalarını birbirine bağlayan merkezi bir konuma sahiptir. Özellikle Avrupa, Orta Asya ve Kuzey Afrika ülkelerinden ulaşım oldukça kolaydır.
  3. Türkiye, Dünya’nın önde gelen turizm ülkelerinden biridir. Kliniğimizin bulunduğu Antalya şehri ise Türkiye’nin en popüler tatil destinasyonudur. Diş tedavinizi ve tatilinizi aynı anda planlamak iyi bir fikir olabilir.

Türkiye gelişmiş bir sağlık sistemine sahiptir. Tüm sağlık kuruluşları ve eczaneler Sağlık Bakanlığı’na dijital olarak entegre şekilde çalışırlar. Öte yandan tüm vatandaşların kişisel sağlık kayıtlarını dijital ortamda takip edebildikleri merkezi bir sistem de mevcuttur.

Vize şartları hangi ülkenin vatandaşı olduğunuza göre değişiklik göstermektedir. Türkiye Cumhuriyeti vize işlemleri ile ilgili resmi bilgilendirmeye ulaşmak için tıklayınız.

 

Ülkenize dönmeden önce son kontrolleriniz yapılacaktır. Ancak ülkenize döndükten sonra da ağız ve diş sağlığınızla ilgili her şeyin yolunda olduğundan emin olmak için çevrimiçi görüşmelerle durum değerlendirmeleri yapmaya devam edeceğiz.

Öte yandan, uygulanan bazı ürünlerle ilgili (diş implantı gibi) size uluslararası geçerliliğe sahip garanti sertifikaları verilecektir.

Ön Görüşme Talebi